We use cookies to give you the best personal experience on our website. If you continue to use our site without changing your cookie settings, you agree we may place these cookies on your device. You can change your cookie settings at any time but if you do , you may lose some functionality on our website . More information can be found in our privacy policy.
Please provide more information.
Stylus no longer supports Internet Explorer 7, 8 or 9. Please upgrade to IE 11, Chrome, Safari, Firefox or Edge. This will ensure you have the best possible experience on the site.
Brief Published: 26 Oct 2011

Heliocosm’s Timber Tunnel

Extra

Paris-based Freaks Architects has designed a store for French cosmetics brand Heliocosm, which incorporates a rectangular wooden tunnel to simulate the feeling of moving from one world to another.

Integrating product display units and up-cycled vintage furniture, the 20m long timber tunnel sits in the centre of the store surrounded by a dream-like interior with cool-mint coloured walls.

Pushing the notion of escapism even further, the tunnel leads customers into a lounge and tearoom, illuminated by a floor-to-ceiling image of snow-covered mountains - a temporary haven from the hectic city streets outside.

Freaks Architects

Heliocosm 

PANTONE®TPX
COATED
RAL
RGB
HEX
NCS