We use cookies to give you the best personal experience on our website. If you continue to use our site without changing your cookie settings, you agree we may place these cookies on your device. You can change your cookie settings at any time but if you do , you may lose some functionality on our website . More information can be found in our privacy policy.
Please provide more information.
Stylus no longer supports Internet Explorer 7, 8 or 9. Please upgrade to IE 11, Chrome, Safari, Firefox or Edge. This will ensure you have the best possible experience on the site.
Colour & Materials
Published: 15 Apr 2011

Colourful Kindergarten

Extra

Slovenian architecture practice Arhitektura Jure Kotnik’s extension for a kindergarten in Ljubljana uses colourful wooden panelling to turn the building’s façade into a playspace for children.

Built in just three days, the structure’s exterior is composed of timber slats that are coloured only on one side. A vertical rotating fixture allows the children to turn the panels, creating different patterns along the façade. As well as acting as a tool for learning and play, the system also limits the amount of sunlight allowed into the classroom.

jurekotnik.com

RELATED REPORTS
VIEW ALL Reports

Updated
Related
© 
PANTONE®TPX
COATED
RAL
RGB
HEX
NCS