We use cookies to give you the best personal experience on our website. If you continue to use our site without changing your cookie settings, you agree we may place these cookies on your device. You can change your cookie settings at any time but if you do , you may lose some functionality on our website . More information can be found in our privacy policy.
Please provide more information.
Stylus no longer supports Internet Explorer 7, 8 or 9. Please upgrade to IE 11, Chrome, Safari, Firefox or Edge. This will ensure you have the best possible experience on the site.
Brief Published: 31 Dec 2010

New Aesop Store, Tokyo

Extra

Botanical cosmetics specialist Aesop’s new store in Aoyama, Tokyo, is a lesson in pared-down retail design. Jo Nagasaka of Japanese architectural agency Sschemata was tasked with the challenge of renovating the building – which formerly housed a produce store – into a modern retail space.

Nagasaka used the skeleton of the original produce store, recycling materials and fixtures to form display stands, shelves, door handles, mirrors and testing stations. Fused with Aesop’s simplistic modern branding and packaging, the finished design delivers a contemporary apothecary with rustic flair.

sschemata.com
aesop.net.au

PANTONE®TPX
COATED
RAL
RGB
HEX
NCS