We use cookies to give you the best personal experience on our website. If you continue to use our site without changing your cookie settings, you agree we may place these cookies on your device. You can change your cookie settings at any time but if you do , you may lose some functionality on our website . More information can be found in our privacy policy.
Please provide more information.
Stylus no longer supports Internet Explorer 7, 8 or 9. Please upgrade to IE 11, Chrome, Safari, Firefox or Edge. This will ensure you have the best possible experience on the site.
Brief Published: 3 May 2011

Tang Palace

Extra

Fusing modern Chinese aesthetics with traditional materials, architects Atelier FCJZ have designed a visually stunning restaurant in Hangzhou, China.

The interior of Tang Palace is wrapped in a mesh of composite bamboo boards that create an intriguing curvature around diners. The perforated nature of this covering also transforms the circular private rooms, which are suspended above the main dining room, into light boxes.

The private dining rooms are connected by elevated walkways and feature ornamentally engraved walls, as well as a continuation of the bamboo board mesh featured on the lower level. Their semi-transparent walls allow for light to permeate and create a subtle interaction between inner and outer spaces.

fcjz.com

PANTONE®TPX
COATED
RAL
RGB
HEX
NCS