We use cookies to give you the best personal experience on our website. If you continue to use our site without changing your cookie settings, you agree we may place these cookies on your device. You can change your cookie settings at any time but if you do , you may lose some functionality on our website . More information can be found in our privacy policy.
Please provide more information.
Stylus no longer supports Internet Explorer 7, 8 or 9. Please upgrade to IE 11, Chrome, Safari, Firefox or Edge. This will ensure you have the best possible experience on the site.
Brief Published: 31 Jan 2011

Google Offices, London

Extra

Internet giant Google has been inspiring employees and visitors alike with imaginative offices around the world for the last few years and its new offices in London are no exception.

Aiming to match the creativity of its European engineering headquarters in Zurich, Switzerland – which features meeting rooms in the guise of Swiss chalets and igloos and an aquarium-style relaxation room – the London office has been designed by Scott Brownrigg Interior Design.

The design features iconic elements from two UK locations – London and Brighton – including beach huts and red telephone boxes, which form alternative spaces to meet and work.

Looking after the health and wellbeing of its employees, Google has also installed a gym, spa and Asian fusion/sushi restaurant in a bid to outdo its competitors and attract the best staff possible.

scottbrownrigg.com

google.com

Topics
Work
PANTONE®TPX
COATED
RAL
RGB
HEX
NCS