We use cookies to give you the best personal experience on our website. If you continue to use our site without changing your cookie settings, you agree we may place these cookies on your device. You can change your cookie settings at any time but if you do , you may lose some functionality on our website . More information can be found in our privacy policy.
Please provide more information.
Stylus no longer supports Internet Explorer 7, 8 or 9. Please upgrade to IE 11, Chrome, Safari, Firefox or Edge. This will ensure you have the best possible experience on the site.
Brief Published: 18 Oct 2011

Portuguese Apartment Channels Yellow

Extra

Portuguese architects Pedro Varela and Renata Pinho have recently renovated an apartment in their home country, installing a large yellow storage unit as a means of dividing the space and providing storage.

Dominating the space, the custom-designed unit incorporates a kitchen area and a doorway, allowing residents to move from one section of the apartment into another. Choosing to use a single bright hue, Varela and Pinho’s solution displays a playful and daring approach to colour, and an emerging bravery concerning interior schemes.

PANTONE®TPX
COATED
RAL
RGB
HEX
NCS