We use cookies to give you the best personal experience on our website. If you continue to use our site without changing your cookie settings, you agree we may place these cookies on your device. You can change your cookie settings at any time but if you do , you may lose some functionality on our website . More information can be found in our privacy policy.
Please provide more information.
Stylus no longer supports Internet Explorer 7, 8 or 9. Please upgrade to IE 11, Chrome, Safari, Firefox or Edge. This will ensure you have the best possible experience on the site.
Brief Published: 10 Feb 2012

Open Privacy at KPMG HQ

Extra

Sensitively tackling a tricky brief that demanded a space both private and open, Danish architectural practice 3XN has designed the new headquarters for Copenhagen-based global accountancy firm KPMG.

Its public and private spaces are subtly merged into one cohesive landscape. How? Via a six-storey, 377,000 sq ft office space with a large multi-faceted teal-coloured installation in the centre of an otherwise open space – including a reception and café – filled with natural light.

The installation conceals a number of secluded meeting rooms where employees can have confidential meetings with clients – all of which are partitioned from the outer space by etched glass and perforated metal screens that allow light to filter through.

The company has commented that it believes the right setting is crucial to achieving future growth. See Stylus' report Directional HQs for a deeper exploration into modern workspace design.

3XN

KPMG

PANTONE®TPX
COATED
RAL
RGB
HEX
NCS